Bejelentkezés a webes levelezőfelületre Bejelentkezés a Plesk adminisztrációs felületre Telefonos visszahívási igény elküldése Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting Nyomtatóbarát változat Felvétel a kedvencek közé Oldal ajánlása Lap tetejére Leggyakoribb domain végződések - akciós domain regisztráció


Az ACT Netkert Ügyfeleli részére kedvező feltételek mellett biztosít domain regisztráció­t és tárhely szolgáltatást. Garantált minőségű, kedvező feltételek mellett történő domain regisztráció és tárhely szolgáltatás megrendelését illetően tekintse meg tárhely és domain regisztráció­s árlistánkat.


Sitemap
www.
 
.
127 féle domain végződés!

Központi domain
adatbázis lekérdezése

Cégünk

Üzletpolitika: a minőségi internet szolgáltató


Mi sem egyszerűbb egy jó üzletpolitikánál... hiszen alacsony árszinten (lehetőleg a legalacsonyabbak egyikén) kell nyújtani magas színvonalú szolgáltatást, az internetjelenlét-szolgáltatások terén még egy aprócska szempontot is figyelembe véve: lehetőleg minden egyedi igénynek maradéktalanul megfelelve, de természetesen a lehető legmegbízhatóbb működés (szerver-biztonság, szerver rendelkezésre állási idő) mellett. Mi sem egyszerűbb tehát egy sikeres internet szolgáltató esetében: csak az arany középutat kell megtalálni.

  Árszint, célok

Nem az árszintet határoztuk meg, hanem a céljainkat. Ennek megfelelően internet szolgáltató üzletágunk ismérvei:
  • Megfelelő műszaki színvonal (nagy teljesítményű szerverek, klimatizált szerverelhelyezés, szünetmentes áramellátás, jó internetkapcsolat, biztonsági mentések és tartalék szerver az esetleges meghibásodásokra gondolva),
  • igényes technikai kiszolgálás (szervereink 24 órás fizikai védelme, folyamatos műszaki felügyelet, képzett rendszergazdák), valamint
  • segítőkész ügyfélszolgálat (személyes jellegű megbízói kapcsolatok; e-mail-es, "előhangú" telefonos, valamint személyes ügyféltámogatás)

Fentiek alapjaiban meghatároznak egy árszínvonal-intervallumot, melyen belül költséghatékony működés és alacsony haszonkulcs alkalmazásával igyekszünk megteremteni a lehető legjobb internet szolgáltató ár-érték arányt. Az pedig a stratégia hatékony megvalósításának következménye, hogy mindezek mellett a legolcsóbb minőségi szolgáltatást nyújtó internet szolgáltató cégek egyike vagyunk.

Az Act NetKert internet szolgáltató költséghatékony működése


Egy bizonyos szolgáltatási színvonal adott költségekkel jár, a műszaki háttéren nem spórolunk. Annak érdekében, hogy szolgáltatásunk ára - a testreszabhatóságot is figyelembe véve - versenyképes legyen, a járulékos költségeket kellett minimalizálnunk.

Emiatt

  • alapesetben éves díjfizetést alkalmazunk (az adminisztratív költségek minimalizálása végett);
  • biztosítunk szervermenedzsment-rendszert (mivel azáltal, hogy megbízóink saját maguk állítják be az előfizetéseikkel kapcsolatos paramétereket, nem csak önmaguknak, hanem nekünk is időt, és ezáltal pénzt takarítanak meg).Merre tovább?


 Tekintse meg tételes árlistánkat!
 Számítsa ki az igényelt domain- és szerverszolgáltatások árát online árkalkulátorunk segítségével! 
 Töltse le .hu domain regisztrációs lapunkat!
 Töltse le gTLD domain regisztrációs lapunkat!
 Töltse le szerverszolgáltatásokra vonatkozó megrendelőlapunkat!

 
Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting
Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka utca 7  Telefon: 06-70-935-8652  Fax: 599-9725  E-mail: info@netkert.hu