Bejelentkezés a webes levelezőfelületre Bejelentkezés a Plesk adminisztrációs felületre Telefonos visszahívási igény elküldése Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting Nyomtatóbarát változat Felvétel a kedvencek közé Oldal ajánlása Lap tetejére Leggyakoribb domain végződések - akciós domain regisztráció


Az ACT Netkert Ügyfeleli részére kedvező feltételek mellett biztosít domain regisztráció­t és tárhely szolgáltatást. Garantált minőségű, kedvező feltételek mellett történő domain regisztráció és tárhely szolgáltatás megrendelését illetően tekintse meg tárhely és domain regisztráció­s árlistánkat.


Sitemap
www.
 
.
127 féle domain végződés!

Központi domain
adatbázis lekérdezése


     Fejlesztő

Az Act Netkert weboldalát az ACT International (honlapkészítés) készítette.
A fejlesztésben részt vettek: Alliquander Péter (webtanácsadás), Szőke Ildikó, Homoki Árpád (webdesign), Ducsai Donát (webfejlesztés), Harnos Kornélia (tartalomfejlesztés).

     Technikai információk

Weboldalunkat a Microsoft Internet Explorer 4 és magasabb verzióhoz optimalizáltuk. A legfrissebb böngésző ingyenes letöltésére az alábbi weboldalon van lehetoség: www.microsoft.com.

Honlapunk fejlécét és bizonyos tartalmi elemeit Shockwave Flash-sel alakítottuk ki. Szüksége van a Flash-Pluginra, hogy az összes funkciót maradéktalanul kihasználhassa, mely letölthető a www.macromedia.com weboldalról.

Internet oldalaink 1024x768 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak optimalizálva, de 800x600 pixeles képernyőfelbontás esetén is görgetés nélkül elérhető a weblap szöveges tartalma.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a cookie-k használata, valamint a JavaScript-futtatás engedélyezve legyen.

     Általános jogi információk

A weblapunkon szereplő szövegek, képek, valamint ezek elrendezése a szerzői jogvédelem és más jogszabályok védelme alatt állnak. Ezen weboldalak bárminemű másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett.

Honlapunk kép- és szöveganyagát a tartalmat fejlesztő szakemberek a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére; az Act NetKert nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát, ezért ezúton is kizárunk minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek.

Személyes adatait, amelyekre a www.netkert.hu honlapon tett látogatásakor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi szabályok szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Cégünk az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.

Az Act Netkert biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek és illetéktelen közzététel ellen védjük.

 
Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting
Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka utca 7  Telefon: 06-70-935-8652  Fax: 599-9725  E-mail: info@netkert.hu