Bejelentkezés a webes levelezőfelületre Bejelentkezés a Plesk adminisztrációs felületre Telefonos visszahívási igény elküldése Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting Nyomtatóbarát változat Felvétel a kedvencek közé Oldal ajánlása Lap tetejére Leggyakoribb domain végződések - akciós domain regisztráció


Kedvező feltételek, garantált minőség tárhely szolgáltatás és domain regisztráció terén az ACT Netkertnél. Cégünk 2001 óta teljeskörű webhosting szolgáltatóként kedvező feltételekkel nyújt tárhely szolgáltatást és domain regisztráció­s szolgáltatást Ügyfelei számára. Tárhely szolgáltatásról és domain regisztráció­ról tájékozódjon bővebben a szolgáltatásaink menüpontban.


Sitemap
www.
 
.
127 féle domain végződés!

Központi domain
adatbázis lekérdezése

Szolgáltatásaink

Domain regisztráció


Online Megrendelés
Cégünk a megrendeléseket legegyszerűbben az online felületen tudja fogadni.

Cégünk - tudomásunk szerint - Magyarország legnagyobb kínálatát nyújtja domain regisztráció területén, összesen 127 domain végződéshez vállaljuk a domain regisztráció ügyintézését.

A DOMAIN REGISZTRÁCIÓ DÍJA

Mindemellett .hu és .com/.net/.org domain regisztráció a magyar szolgáltatók között - ismereteink szerint - a cégünknél a legolcsóbb, nettó 999 Ft a domain bejegyzés díja. Domain átirányítás, parkoltatás éves díjfizetés esetén mindössze 1 990 Ft + áfa 1 évre, mely költséggel webtárhely igénybevétele esetén nem is kell számolnia, még ezt a díjat is elengedjük (nemzetközi domain esetén részben elengedjük)! További évekre történő megrendelés esetén még kedvezőbb árakat tudunk kínálni, ehhez tekintse meg árlistánkat! 

DOMAINNÉV REGISZTRÁCIÓ­S ÁRAK

Domain szolgáltatásaink árairól tájékozódjon általános árlistánkon vagy ritkább domain bejegyzés esetén az azokat is tartalmazó domain regisztráció díjait tartalmazó árjegyzéken.

A .hu és .com/.net/.org domain regisztráció menetéről tájékoztatásunkat a Domain regisztráció menete menüpontban találja.

A domain regisztráció és a szolgáltatásmegrendelő-lapot a Megrendelőlapok menüpontból töltheti le.


Merre tovább?


 Tekintse meg tételes árlistánkat!
 Számítsa ki az igényelt domain- és szerverszolgáltatások árát online árkalkulátorunk segítségével! 
 Töltse le .hu domain regisztrációs lapunkat!
 Töltse le gTLD domain regisztrációs lapunkat!
 Töltse le szerverszolgáltatásokra vonatkozó megrendelőlapunkat!

 
Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting
Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka utca 7  Technikai ügyek: info@netkert.hu 30/3591811 Számlázás: 30/3591034