Bejelentkezés a webes levelezőfelületre Bejelentkezés a Plesk adminisztrációs felületre Telefonos visszahívási igény elküldése Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting Nyomtatóbarát változat Felvétel a kedvencek közé Oldal ajánlása Lap tetejére Leggyakoribb domain végződések - akciós domain regisztráció


Domain regisztráció és web tárhely szolgáltatás kedvező feltételekkel az ACT Netkertnél. Garantált minőségű tárhely szolgáltatás biztosítása Ügyfeleink számára. A tárhely szolgáltatáshoz kapcsolódó szerverszolgáltatásainkra ( tárhely­hez kapcsolódó statisztika, adatbáziskiszolgálás) 1 hónapos ingyenes próbaidőszakot biztosítunk. Tekintse meg tárhely és domain regisztráció­s árlistánkat.


Sitemap
www.
 
.
127 féle domain végződés!

Központi domain
adatbázis lekérdezése


nemzetközi domain nevek


Milyen, a .hu igénylésekhez hasonló kötöttségek vannak a nemzetközi domain név igények esetén?
Az úgynevezett gTLD neveknél nincsen a mindennapi esetekre érdemi hatással bíró megkötés a névre vonatkozóan, amennyiben szabad a név, a domain azonnal regisztrálható, 3 munkanapon belül vállaljuk a név bejegyzését.

Hol lehet ellenőrizni e nevek esetén azt, hogy szabad-e a kívánt domain név?
Weboldalunk fejlécében elhelyezésre került egy domain név kereső, mely tájékoztató jellegű információval szolgál e kérdésben.

Mennyibe kerül .com/.net/.org nevek regisztrációja és fenntartása?
Jelenleg akciós áron nettó 999 Ft egyszeri költséggel, és éves díjfizetés esetén nettó 99 Ft/hó névfenntartási és -szolgáltatási költséggel számolhat.

.hu névtérben regisztrálva van már a nevem. Érdemes .com alá is regisztrálni?
Mindenképpen, hiszen bárki más, így a konkurencia is regisztráltathatja az Ön nevét .com alá, a felhasználók pedig sok esetben nem jegyzik meg, hogy .hu vagy .com végződésű az Ön domain neve.

Mennyibe kerül és hogyan lehet máshol regisztrált .com/.net/.org/.biz/.info nevem áthozni a NetKert-hez?
gTLD nevek esetén a domain nevek átvétele legalább 10 nappal a domain lejárata előtt meg kell történjen, és t9öbb napot is igénybevehet, ezért kérjük, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot.

Egyéb nemzeti fődomainek (pl. .de, .fr) alá vállalnak regisztrációt?
Igen. A regisztráció lehetősége, annak módja és díja esetenként változó, ezért kérjük, e-mailen jelezze konkrét igényét.

Merre tovább?


 Tekintse meg tételes árlistánkat!
 Számítsa ki az igényelt domain- és szerverszolgáltatások árát online árkalkulátorunk segítségével! 
 Töltse le .hu domain regisztrációs lapunkat!
 Töltse le gTLD domain regisztrációs lapunkat!
 Töltse le szerverszolgáltatásokra vonatkozó megrendelőlapunkat!
 
Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting
Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka utca 7  Telefon: 06-70-935-8652  Fax: 599-9725  E-mail: info@netkert.hu