Bejelentkezés a webes levelezőfelületre Bejelentkezés a Plesk adminisztrációs felületre Telefonos visszahívási igény elküldése Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting Nyomtatóbarát változat Felvétel a kedvencek közé Oldal ajánlása Lap tetejére Leggyakoribb domain végződések - akciós domain regisztráció


Kedvező feltételek, garantált minőség tárhely szolgáltatás és domain regisztráció terén az ACT Netkertnél. Cégünk 2001 óta teljeskörű webhosting szolgáltatóként kedvező feltételekkel nyújt tárhely szolgáltatást és domain regisztráció­s szolgáltatást Ügyfelei számára. Tárhely szolgáltatásról és domain regisztráció­ról tájékozódjon bővebben a szolgáltatásaink menüpontban.


Sitemap
www.
 
.
127 féle domain végződés!

Központi domain
adatbázis lekérdezése


Levelezés


Mekkora a levelezési fiók kapacitása?
Minden előfizetőnknek alapáron 100 MB-os postafiókokat biztosítunk, de egyedi igényeknek megfelelően ez a kvóta emelhető. Az adatforgalom kötetlen, vagyis egyszerre 100 MB-nyi levél lehet a szerveren postafiókonként.

Melyek a levelezéshez szükséges pop3 és smtp címek?
A bejövő levelek kiszolgálója, vagyis a pop3 a mail.netkert.hu, míg a kimenő levelek szerverének az internethozzáférést biztosító szolgáltató által megadott smtp-címet kell beírni.

Mi a webmail címe?
Mail.netkert.hu.

Mi a teendő a webmail felület megnyitásakor megjelenő kérdéssel kapcsolatosan?
A webmail felület titkosított módban használható, így a böngészők többségében a webmail megnyitásakor megjelenik az erre vonatkozó kérdés, miszerint be kívánjuk-e kapcsolni ezt a funkciót. A webmail felület használatba vételéhez erre a kérdésre igennel kell válaszolni (angol böngészőprogramok esetében: yes).

Magyar vagy idegen nyelvű a webmail?
Webmail felületünk magyar nyelven, valamint további 41 nyelven is elérhető.

Hogyan lehetséges levelezőprogram és a webmail felület együttes használata?
A webmail felület tipikusan arra való, hogy ha az irodai és/vagy otthoni számítógéptől távol vagyunk, akkor levelezőprogram használata nélkül intézhessük levelezésünket, e-maileket küldhessünk és fogadhassunk. A webmail felületen a szerveren található levelek jelennek meg, így ha igény van arra, hogy a levelezőprogrammal letöltött levelek a webmail felületen is elérhetőek legyenek, a saját gépen használt levelezőprogramban be kell állítani, hogy a leveleket azok letöltését követően csak bizonyos idő eltelte után törölje a program a szerverről.

Hogyan intézhetem levelezésem külföldről?
Webmail használata esetén a megszokott módon, speciális esetekben gondot csak a magyar ékezetek megfelelő kezelése okozhat. Levelezőprogram esetén az adott gépen be kell állítani a postafiókot. 

Miért kapok meg olyan levelet, ahol a nevem vagy címem nem szerepel a címzettek között?
Az e-maileknek háromféle címzési módjuk van. A to/címzett, a cc/másolat, illetve a bcc/titkos másolat. Ez utóbbi esetén a címzett megkapja a levelet, de az a küldő kivételével senki számára nem látható. Ön tehát úgy kapja meg az ilyen leveleket, hogy a levél feladója az Ön e-mail címét a titkos címzettek közé írta be. Ez a lehetőség minden levelezőprogramban és a webmail felületen is megtalálható.

Hogyan fordulhat elő, hogy ékezetes szöveget tartalmazó leveleknél az ékezetes betűk nem jelennek meg helyesen?
Az angolszász nyelvterületen kifejlesztett levelezőrendszerek egy része nem képes a magyar ékezetek helyes kezelésére, ezért a levél küldőjének levelezőprogramja, a levelezőszerver vagy a fogadó levelezőprogramja okozhatja a hibát, aminek elkerülésére két lehetőség van: vagy az angol abc betűit használva érdemes leveleznünk, vagy a szöveget mellékletként küldhetjük el. Ez a probléma levelezőprogram használata esetén azonban a legtöbb esetben nem fordul elő.

Hosszabb ideig nem tudom letölteni a postafiókomban lévő leveleimet. Mennyi ideig tárolják az olvasatlan leveleket a szerveren?
Korlátlan ideig, a leveleket önkényesen sosem töröljük.

Mekkora leveleket lehet fogadni?
Technikailag erre vonatkozólag cégünknél nincs korlátozás, tehát a szabad tárterület erejéig, de a 4 MB-osnál nagyobb levelek küldését és fogadását nem javasoljuk.


Merre tovább?


 Tekintse meg tételes árlistánkat!
 Számítsa ki az igényelt domain- és szerverszolgáltatások árát online árkalkulátorunk segítségével! 
 Töltse le .hu domain regisztrációs lapunkat!
 Töltse le gTLD domain regisztrációs lapunkat!
 Töltse le szerverszolgáltatásokra vonatkozó megrendelőlapunkat!
 
Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting
Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka utca 7  Telefon: 06-70-935-8652  Fax: 599-9725  E-mail: info@netkert.hu