Bejelentkezés a webes levelezőfelületre Bejelentkezés a Plesk adminisztrációs felületre Telefonos visszahívási igény elküldése Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting Nyomtatóbarát változat Felvétel a kedvencek közé Oldal ajánlása Lap tetejére Leggyakoribb domain végződések - akciós domain regisztráció


Az ACT Netkert Ügyfeleli részére kedvező feltételek mellett biztosít domain regisztráció­t és tárhely szolgáltatást. Garantált minőségű, kedvező feltételek mellett történő domain regisztráció és tárhely szolgáltatás megrendelését illetően tekintse meg tárhely és domain regisztráció­s árlistánkat.


Sitemap
www.
 
.
127 féle domain végződés!

Központi domain
adatbázis lekérdezése

Tájékoztatók, letöltések

A Plesk használata

Cégünk megbízói elégedettségének növelése és a költségek csökkentése érdekében 2004 óta alkalmaz szerverein olyan felületet (úgynevezett szervermenedzsment-rendszert), amelyen az előfizetőknek bármikor lehetőségük van könnyen és azonnal elvégezni különböző módosításokat, beállításokat.

Választásunk az egyik piacvezető gyártó, az Sw-Soft Inc. Plesk elnevezésű rendszerére esett. A rendszert megbízóink kedvelik, széles körű szolgáltatásaival maximálisan elégedettek. A rendszer bevezetése óta nem volt megbízóinknak olyan adminisztratív igényük, amelyre a Plesk nem biztosított volna megoldást. Tegye próbára a rendszert Ön is!

A rendszer magyar nyelvű változatát még 2005-ben üzembe helyezzük, ezáltal még kényelmesebbé téve annak használatát. Ennek megtörténtéig kérjük, használják az előfizetői információk megküldésekor levelünkhöz csatolt magyar nyelvű segédanyagot. Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljanak bizalommal munkatársainkhoz, hívjanak minket a 5999-725 telefonszámon vagy írjanak az info@netkert.hu címre.

Az adminisztrációs felületre az általunk megadott felhasználói névvel és jelszóval a http://admin.netkert.hu címen léphet be.

Amennyiben bizonytalan abban, hogy rendszerünk igényeinek megfelelő-e, készséggel tartunk személyes bemutatót irodánkban annak érdekében, hogy minden kétséget kizáróan meggyőződhessen a Plesk nyújtotta lehetőségekről.

Merre tovább?


 Tekintse meg tételes árlistánkat!
 Számítsa ki az igényelt domain- és szerverszolgáltatások árát online árkalkulátorunk segítségével! 
 Töltse le .hu domain regisztrációs lapunkat!
 Töltse le gTLD domain regisztrációs lapunkat!
 Töltse le szerverszolgáltatásokra vonatkozó megrendelőlapunkat!

 
Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting
Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka utca 7  Telefon: 06-70-935-8652  Fax: 599-9725  E-mail: info@netkert.hu