Bejelentkezés a webes levelezőfelületre Bejelentkezés a Plesk adminisztrációs felületre Telefonos visszahívási igény elküldése Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting Nyomtatóbarát változat Felvétel a kedvencek közé Oldal ajánlása Lap tetejére Leggyakoribb domain végződések - akciós domain regisztráció


Az ACT Netkert Ügyfeleli részére kedvező feltételek mellett biztosít domain regisztráció­t és tárhely szolgáltatást. Garantált minőségű, kedvező feltételek mellett történő domain regisztráció és tárhely szolgáltatás megrendelését illetően tekintse meg tárhely és domain regisztráció­s árlistánkat.


Sitemap
www.
 
.
127 féle domain végződés!

Központi domain
adatbázis lekérdezése

Viszonteladói program

Feltételek

Cégünk 2002 óta ajánl viszonteladói együttműködést elsősorban olyan cégeknek, amelyek fő tevékenységi köréhez jól illeszkedik az internetjelenlét-szolgáltatás, mint kiegészítő tevékenység, de pénzügyileg nem indokolt önálló háttérrel rendelkező szolgáltatás beindítása. Gyakori, hogy viszonteladóink még abban az esetben sem indítanak önálló technikai és személyi háttérrel webhosting-szolgáltatást, ha az ügyfélszámuk vagy e tevékenységből származó forgalmuk indokolná azt, mivel minőségi szerverszolgáltatások nyújtása és a kapcsolódó feladatok ellátása széleskörű szakmai ismereteket és jól szervezett működést igényel.
Viszonteladói partnereink elsősorban webfejlesztők, grafikai szolgáltatásokat nyújtó vagy csak szoftverfejlesztést végző mikro- és kisvállalkozások.

A viszonteladóval szemben támasztott feltételek

 • Magyarországi szék-/telephellyel rendelkező gazdasági társaság kell legyen;
 • magyar nyelvű kapcsolattartókat biztosítson;
 • a viszonteladói együttműködés kezdetekor legalább 2 fő szakmai képzését rendelje meg, valamint az alkalmanként megrendezésre kerülő továbbképzéseken is biztosítsa részvételüket;
 • a domain- és különböző szerverszolgáltatásokat egyaránt jellemzően a NetKerttől rendelje meg.


Együttműködési feltételek 

 • Viszonteladói szerződés megkötése.
 • 2 fő sikeres szakmai képzése (40.000 Ft + 25 % áfa, mely összeg a viszonteladónak nettó 250.000 Ft összrendelés elérését követően 100 %-ban jóváírásra kerül).
 • A viszonteladói ár a NetKert mindenkori listaárának 70 %-a. A NetKert általános akciói a viszonteladók felé is érvényesek.
 • Fizetés - a kiemelt viszonteladók (évi nettó 500.000 Ft feletti forgalmú partnereink) kivételével - előre, banki átutalással vagy készpénzzel történik. A gyorsabb ügymenet érdekében lehetőség van általános előlegfizetésre is.

A viszonteladóvá válás folyamata

 1. Személyes egyeztetés(ek), megállapodás és a viszonteladói szerződés aláírása.
 2. Előre egyeztetett időpontban a NetKert telephelyén minimum 2, maximum 4 fő szakmai képzése 2-4 órában (Témák: domain nevek alaki tényezői; domainnév-terek; .hu, gTLD és gyakoribb, ISO-országkód szerinti TLD-k regisztrációs szabályai; az egyes szerverszolgáltatások ismertetése; DNS, web- és adatbáziskiszolgálás; levelezés; webes adminisztrációs felület használatának bemutatása; technikai információk ismertetése szervereink elhelyezésével, konfigurációival, biztonsági mentéseivel kapcsolatosan).
 3. Igény szerint a saját néven történő szolgáltatáshoz szükséges feladatok elvégzése (domainigénylő lap, hostok, webmail felület).
 4. Az éves viszonylatban nettó 500.000 Ft-ot meghaladó forgalom esetén kiemelt viszonteladói státusz szerezhető meg, mely által a viszonteladónak lehetősége nyílik az előre történő fizetés helyett 8 napos banki átutalással rendeznie megrendeléseit, valamint jogosult minden olyan domainhez kapcsolódó előfizetésre a NetKert mindenkori listaárainak 50%-áért, amelyben a viszonteladó neve (mint karaktersorozat) szerepel. 8 napos banki átutalással történő pénzügyi rendezés lehetőségét csak abban az esetben biztosítjuk, ha a kiemelt viszonteladó számláink alapján fizetési kötelezettségét késedelem nélkül, maradéktalanul, határidőre teljesíti. Kiemelt viszonteladóink részére bizonyos feltételek teljesülése mellett mennyiségi kedvezményeket is biztosítunk.
 
Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting
Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka utca 7  Telefon: 06-70-935-8652  Fax: 599-9725  E-mail: info@netkert.hu