Bejelentkezés a webes levelezőfelületre Bejelentkezés a Plesk adminisztrációs felületre Telefonos visszahívási igény elküldése Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting Nyomtatóbarát változat Felvétel a kedvencek közé Oldal ajánlása Lap tetejére Leggyakoribb domain végződések - akciós domain regisztráció


Domain regisztráció és web tárhely szolgáltatás kedvező feltételekkel az ACT Netkertnél. Garantált minőségű tárhely szolgáltatás biztosítása Ügyfeleink számára. A tárhely szolgáltatáshoz kapcsolódó szerverszolgáltatásainkra ( tárhely­hez kapcsolódó statisztika, adatbáziskiszolgálás) 1 hónapos ingyenes próbaidőszakot biztosítunk. Tekintse meg tárhely és domain regisztráció­s árlistánkat.


Sitemap
www.
 
.
127 féle domain végződés!

Központi domain
adatbázis lekérdezése

Viszonteladói program

Jelentkezés


Kérjük, az alábbi űrlapot használja a kapcsolatfelvétel kezdeményezéséhez. Jelentkezésére rövid időn belül reagálunk. Kérjük, hogy a *-gal megjelölt információkat mindenképpen adja meg.

Cégnév*:
 
Társasági forma*:
 
Alapítás éve*:
 
Tulajdonosi struktúra:
 
Fő tevékenység*:
 
Adószám:
 
   
Székhelycím*:
 
Levelezési cím*:
 
Webcím:
 
Aláírásra jogosult neve*:
 
Kapcsolattartásra jogosult neve*:
 
Kapcsolattartásra jogosult telefonszáma(i)*:
 
Kapcsolattartásra jogosult e-mail címe*:
 
   

Van-e üzletkötői vagy viszonteladói tapasztalata webhosting-szolgáltatások terén? Ha igen, kérjük, válaszában térjen ki a nyújtott szolgáltatások meghatározására és volumenére is.

Ha jelenleg vagy korábban viszonteladói együttműködésben részt vesznek / vettek, kérjük, partnerváltási igényüknek okát ossza meg velünk.

Ha internetjelenlét-szolgáltatással most kívánják bővíteni tevékenységi köreiket, kérjük, fejtse ki, miért tervezik ezt.

Terveik szerint milyen értékben kívánják igénybe venni szolgáltatásainkat éves szinten?

Megjegyzések, további információk:

     Töröl     Elküld
 
Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting
Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka utca 7  Telefon: 06-70-935-8652  Fax: 599-9725  E-mail: info@netkert.hu