Bejelentkezés a webes levelezőfelületre Bejelentkezés a Plesk adminisztrációs felületre Telefonos visszahívási igény elküldése Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting Nyomtatóbarát változat Felvétel a kedvencek közé Oldal ajánlása Lap tetejére Leggyakoribb domain végződések - akciós domain regisztráció


Kedvező feltételek, garantált minőség tárhely szolgáltatás és domain regisztráció terén az ACT Netkertnél. Cégünk 2001 óta teljeskörű webhosting szolgáltatóként kedvező feltételekkel nyújt tárhely szolgáltatást és domain regisztráció­s szolgáltatást Ügyfelei számára. Tárhely szolgáltatásról és domain regisztráció­ról tájékozódjon bővebben a szolgáltatásaink menüpontban.


Sitemap
www.
 
.
127 féle domain végződés!

Központi domain
adatbázis lekérdezése

Cégünk

Az internetszolgáltató üzletág története

Az Act NetKert a 2000 februárjában két magyar magánszemély által alapított Act International Kft. önálló, internetszolgáltató üzletágaként 2001 nyarán jött létre. Bár az Act International azóta teljes körű interaktív- és kreatívügynökségi szolgáltatásokat kínáló céggé nőtte ki magát, a NetKert mind a műszaki és humán kiszolgálás terén, mind a megbízók számát illetően követte az alapító céget. Társasági szempontból az internetszogáltató és az ügynökség jelenleg is egy cégként, egymásra támaszkodva működnek.

AZ ACT INTERNATIONAL INTERNETSZOLGÁLTATÓ KFT. TÖREKVÉSEI

Az önálló internetszolgáltató üzletág létrejötte óta folyamatosan megerősítést nyer az az elhatározás, hogy úgy törekedjünk megbízóink igényeinek megfelelően magas színvonalú szolgáltatás nyújtására, hogy közben a lehető legjobb ár-érték arányt érjük el. Ehhez jó pár év tapasztalata és a cég külföldi partnerei segítségével meghonosított know-how alapján megfelelő háttérre és jó ügyfélszolgálatra van szükség.

Célunk, hogy mint internetszolgáltató a műszaki fejlődés lehetőségeit mindenkor kihasználva, stabil minőséget biztosítva, megbízható "háttérszolgáltatóként" járuljunk hozzá megbízóink sikereihez.


Merre tovább?


 Ismerkedjen meg üzletpolitikánkkal!
 Tekintse meg tételes árlistánkat!
 Számítsa ki az igényelt domain- és szerverszolgáltatások árát online árkalkulátorunk segítségével!
 Töltse le .hu domain regisztrációs lapunkat!
 Töltse le gTLD domain regisztrációs lapunkat!

 
Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting
Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka utca 7  Telefon: 06-70-935-8652  Fax: 599-9725  E-mail: info@netkert.hu