Bejelentkezés a webes levelezőfelületre Bejelentkezés a Plesk adminisztrációs felületre Telefonos visszahívási igény elküldése Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting Nyomtatóbarát változat Felvétel a kedvencek közé Oldal ajánlása Lap tetejére Leggyakoribb domain végződések - akciós domain regisztráció

        CÉGÜNK

        ADATOK

        TECHNIKAI HÁTTÉR

        ÜZLETPOLITIKA

        MUNKATÁRSAINK

        RÓLUNK MONDTÁK

        SZPONZORÁLTJAINK

        SZOLGÁLTATÁSAINK

        DOMAIN REGISZTRÁCIÓ

        TÁRHELY

        LEVELEZÉS

        EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

        CO-LOCATION SERVER HOSTING

        ÁRAINK

        TÉTELES ÁRLISTA

        ÁRKALKULÁTOR

        FIZETÉSI FELTÉTELEK

        TÁJÉKOZTATÓK, LETÖLTÉSEK

        MEGRENDELŐLAPOK

        GYAKORI KÉRDÉSEK

        VISZONTELADÓI PROGRAM

        FELTÉTELEK

        KÉPZÉS, TÁMOGATÁS

        JELENTKEZÉS

        KAPCSOLAT

        ÁRAJÁNLATKÉRÉS

        ONLINE MEGRENDELÉS

        ELÉRHETŐSÉGEINK

        KAPCSOLATFELVÉTEL

Valid HTML 4.01 Transitional

Sitemap
www.
 
.
127 féle domain végződés!

Központi domain
adatbázis lekérdezése


Levelezés


Mekkora a levelezési fiók kapacitása?
Minden előfizetőnknek alapáron 100 MB-os postafiókokat biztosítunk, de egyedi igényeknek megfelelően ez a kvóta emelhető. Az adatforgalom kötetlen, vagyis egyszerre 100 MB-nyi levél lehet a szerveren postafiókonként.

Melyek a levelezéshez szükséges pop3 és smtp címek?
A bejövő levelek kiszolgálója, vagyis a pop3 a mail.netkert.hu, míg a kimenő levelek szerverének az internethozzáférést biztosító szolgáltató által megadott smtp-címet kell beírni.

Mi a webmail címe?
Mail.netkert.hu.

Mi a teendő a webmail felület megnyitásakor megjelenő kérdéssel kapcsolatosan?
A webmail felület titkosított módban használható, így a böngészők többségében a webmail megnyitásakor megjelenik az erre vonatkozó kérdés, miszerint be kívánjuk-e kapcsolni ezt a funkciót. A webmail felület használatba vételéhez erre a kérdésre igennel kell válaszolni (angol böngészőprogramok esetében: yes).

Magyar vagy idegen nyelvű a webmail?
Webmail felületünk magyar nyelven, valamint további 41 nyelven is elérhető.

Hogyan lehetséges levelezőprogram és a webmail felület együttes használata?
A webmail felület tipikusan arra való, hogy ha az irodai és/vagy otthoni számítógéptől távol vagyunk, akkor levelezőprogram használata nélkül intézhessük levelezésünket, e-maileket küldhessünk és fogadhassunk. A webmail felületen a szerveren található levelek jelennek meg, így ha igény van arra, hogy a levelezőprogrammal letöltött levelek a webmail felületen is elérhetőek legyenek, a saját gépen használt levelezőprogramban be kell állítani, hogy a leveleket azok letöltését követően csak bizonyos idő eltelte után törölje a program a szerverről.

Hogyan intézhetem levelezésem külföldről?
Webmail használata esetén a megszokott módon, speciális esetekben gondot csak a magyar ékezetek megfelelő kezelése okozhat. Levelezőprogram esetén az adott gépen be kell állítani a postafiókot.

Miért kapok meg olyan levelet, ahol a nevem vagy címem nem szerepel a címzettek között?
Az e-maileknek háromféle címzési módjuk van. A to/címzett, a cc/másolat, illetve a bcc/titkos másolat. Ez utóbbi esetén a címzett megkapja a levelet, de az a küldő kivételével senki számára nem látható. Ön tehát úgy kapja meg az ilyen leveleket, hogy a levél feladója az Ön e-mail címét a titkos címzettek közé írta be. Ez a lehetőség minden levelezőprogramban és a webmail felületen is megtalálható.

Hogyan fordulhat elő, hogy ékezetes szöveget tartalmazó leveleknél az ékezetes betűk nem jelennek meg helyesen?
Az angolszász nyelvterületen kifejlesztett levelezőrendszerek egy része nem képes a magyar ékezetek helyes kezelésére, ezért a levél küldőjének levelezőprogramja, a levelezőszerver vagy a fogadó levelezőprogramja okozhatja a hibát, aminek elkerülésére két lehetőség van: vagy az angol abc betűit használva érdemes leveleznünk, vagy a szöveget mellékletként küldhetjük el. Ez a probléma levelezőprogram használata esetén azonban a legtöbb esetben nem fordul elő.

Hosszabb ideig nem tudom letölteni a postafiókomban lévő leveleimet. Mennyi ideig tárolják az olvasatlan leveleket a szerveren?
Korlátlan ideig, a leveleket önkényesen sosem töröljük.

Mekkora leveleket lehet fogadni?
Technikailag erre vonatkozólag cégünknél nincs korlátozás, tehát a szabad tárterület erejéig, de a 4 MB-osnál nagyobb levelek küldését és fogadását nem javasoljuk.
 
Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting
.hu domainregisztráció, .hu domain regisztráció, webtárhely, web tárhely
Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka utca 7  Technikai ügyek: info@netkert.hu 30/3591811 Számlázás: 30/3591034