Bejelentkezés a webes levelezőfelületre Bejelentkezés a Plesk adminisztrációs felületre Telefonos visszahívási igény elküldése Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting Nyomtatóbarát változat Felvétel a kedvencek közé Oldal ajánlása Lap tetejére Leggyakoribb domain végződések - akciós domain regisztráció

        CÉGÜNK

        ADATOK

        TECHNIKAI HÁTTÉR

        ÜZLETPOLITIKA

        MUNKATÁRSAINK

        RÓLUNK MONDTÁK

        SZPONZORÁLTJAINK

        SZOLGÁLTATÁSAINK

        DOMAIN REGISZTRÁCIÓ

        TÁRHELY

        LEVELEZÉS

        EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

        CO-LOCATION SERVER HOSTING

        ÁRAINK

        TÉTELES ÁRLISTA

        ÁRKALKULÁTOR

        FIZETÉSI FELTÉTELEK

        TÁJÉKOZTATÓK, LETÖLTÉSEK

        MEGRENDELŐLAPOK

        GYAKORI KÉRDÉSEK

        VISZONTELADÓI PROGRAM

        FELTÉTELEK

        KÉPZÉS, TÁMOGATÁS

        JELENTKEZÉS

        KAPCSOLAT

        ÁRAJÁNLATKÉRÉS

        ONLINE MEGRENDELÉS

        ELÉRHETŐSÉGEINK

        KAPCSOLATFELVÉTEL

Valid HTML 4.01 Transitional

Sitemap
www.
 
.
127 féle domain végződés!

Központi domain
adatbázis lekérdezése

Viszonteladói program

Képzés, támogatás

Korábban viszonteladóként kínáltuk webhosting-szolgáltatásokat, nem rendelkeztünk sem jelentősebb gyakorlattal, sem saját eszközökkel. Megtapasztaltuk, milyen buktatók lehetnek ezen a területen, és mire van szüksége egy viszonteladónak ahhoz, hogy sikeresen működhessen. Megpróbálunk mindent megadni a viszonteladó hatékony működéséhez, hiszen viszonteladóink sikere egyben a mi sikerünk is.


Know-how
 
 
Tapasztalataink szerint úgy a viszonteladó és a NetKert közötti együttműködés zökkenőmentessége, mint a viszonteladó sikeres értékesítése és ügyfélkiszolgálása szempontjából a legfontosabb, hogy az évek során kialakult gyakorlati tapasztalatokat és a tevékenységgel kapcsolatos összes fontos információt rendszerezetten átadjuk viszonteladóink munkatársainak. Ezért szánunk minden viszonteladói együttműködés kezdetén sok időt és energiát az új partnereinkkel való együttműködés megfelelő megalapozására. Az együttműködések során alkalmanként írásban vagy szóban informáljuk viszonteladóinkat minden változásról. 


Hatékony, szoros együttműködés
 
 
Célunk, hogy viszonteladóinkkal a lehető leginkább közvetlen, személyes kapcsolatot alakítsunk ki, és számukra megnyugtató módon legyünk jelen, mint háttérszolgáltató. Hisszük, hogy bár egy igen száraz, technikai szolgáltatás terén működünk együtt, kiemelt fontosságú a megfelelő színvonalú információáramlás, tapasztalatcsere, egymás kölcsönös segítése. 


Önálló megjelenés
 
 
Sok esetben azért döntenek vállalkozások vezetői teljesen önálló szolgáltatás beindítása mellett, mert megítélésük és általános tapasztalataik szerint a viszonteladói együttműködések nem biztosítanak kellő önállóságot. Mi minden területen biztosítjuk kiemelt viszonteladóinknak azt, hogy szolgáltatásainkat saját néven, viszonteladói együttműködés feltüntetése nélkül nyújthassák, kezdve a domainregisztrációs lapoktól a saját elérési utak és adminisztrációs felületek használatának lehetőségéig. 
Ugrás a főoldalra - domain regisztráció, web tárhely (webtárhely), webhosting
.hu domainregisztráció, .hu domain regisztráció, webtárhely, web tárhely
Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka utca 7  Technikai ügyek: info@netkert.hu 30/3591811 Számlázás: 30/3591034